2oua
100ml apa min
300g faina
100g zahar
1fiola esenta rom
stafide
praf de copt+bicarbonat
100g unt
cacao
Se amesteca faina, praful de copt si bicarbonatul. Intr-un alt recipient se amesteca zaharul cu untul topit, ouale, apoi se toarna apa.
Se pune amestecul obtinut in bolul cu faina si se amesteca bine pana cand se obtine o compozitie omogena. Punem jumatate din aluat intr-un bol si il amestecam cu cacao.
Se toarna compozitia in forme de briose, unse in prealabil cu ulei, turnam jumatatea cu cacao si jumatate fara (2in1 :))si dam drumul la cateva stafide, se aseaza in tava. Se lasa la cuptor pentru 25-30 de minute.
2 comentarii:
Hey , imi plac foarte tare briosele. Inca nu m-am experimentat in pregatirea lor , dar lucrez la asta. Voi incerca reteta ta si te voi anunta cum a iesit. O zi buna iti doresc!!
http://cristianacornea.blogspot.ro/
MS MULT ASTEPT SA MA ANUNTI SA AI SPOR
Trimiteți un comentariu