Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
21 iun. 2011
Musaca
Ingrediente: cartofi,carne tocata,bulion,ceapa,frunze de telina,sare,piper,boia iute,patrunjel,usturoi verde, parmezan
Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Ingrediente: 200 gr iaurt un ou 3 linguri zahar un pliculet zahar vanilat o lingurita praf copt 150 gr faina Mod de preparare Oul ...
-
- fructe proaspete sau congelate, 1 cup(lingura) unt, 2cup zahar Se caramelizeaza zaharul, se adauga untul si se amesteca bine. Se pun ...
-
Ingrediente 4 lipii 6muschi 2ardei rosu cascaval ketchup Ce poate fi mai usor decat sa speli ardeii si sa ii tai feliute subtiri, pe ur...
-
Ingrediente 125 g unt 125 g zahar pudra 125 g faina 3 oua Mod de preparare Se pune untul la topit la foc mic dar nu se da in cloco...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
2 comentarii:
Ella è una specie di moussaka ma con i carciofi vero? Molto interessante la ricetta, complimenti!
grazie,da noi si fa con patatte e con carne macinata,o con le verdure,melanzzane,pomodoro,patate..e per prima volta cuando facio..
Trimiteți un comentariu