21 iun. 2011

Musaca

Ingrediente: cartofi,carne tocata,bulion,ceapa,frunze de telina,sare,piper,boia iute,patrunjel,usturoi verde, parmezan
 Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.


2 comentarii:

Ornella spunea...

Ella è una specie di moussaka ma con i carciofi vero? Molto interessante la ricetta, complimenti!

Prafdesare spunea...

grazie,da noi si fa con patatte e con carne macinata,o con le verdure,melanzzane,pomodoro,patate..e per prima volta cuando facio..

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics