Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
21 iun. 2011
Musaca
Ingrediente: cartofi,carne tocata,bulion,ceapa,frunze de telina,sare,piper,boia iute,patrunjel,usturoi verde, parmezan
Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Cerealele se introduc in alimentatie dupa 6luni deoarece contin gluten. Cerealele glutenice sunt grâul, ovăzul, orzul, secara, q uinoa,m...
-
Ingrediente: spaghette sare parmezan sos de rosii busuioc oregano Mod de preparare Punem la fiert apa impreuna cu un praf d...
-
Avocado este atat de hranitor, incat oamenii ar putea supravietui doar cu el. Contine 8% din doza zilnica recomandata, de acid folic, 4% di...
-
Blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri apa, 6linguri ulei, 12 linguri faina 6mere potrivite, scorțișoară, 100gr zahar, frișcă lichid...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
2 comentarii:
Ella è una specie di moussaka ma con i carciofi vero? Molto interessante la ricetta, complimenti!
grazie,da noi si fa con patatte e con carne macinata,o con le verdure,melanzzane,pomodoro,patate..e per prima volta cuando facio..
Trimiteți un comentariu