30 dec. 2014
Carnati 2014 :)
Se toaca carnea sau se cumpara deja tocata. Se pune intr-un castron mare, se adauga usturoiul pisat si se amesteca bine. Se pune peste carne toate condimentele si se amesteca bine cu mana. Se gusta din cand in cand din carne, pentru a nu se sara foarte tare. Daca se doreste sa iasa mai condimentati se adauga si o lingura de boia iute.Formam o chifteluta si o prajim,sa vedem daca ii mai trebuie ceva compozitiei. Se lasa sa se intrepatrunda aromele de seara pana dimineata.
A doua zi, se spala matele, si se umple. Carnatii formati se lasa la uscat pe balcon, sau se pun la afumat,pana capata o culoare rosiatica.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Ingrediente: 200 gr iaurt un ou 3 linguri zahar un pliculet zahar vanilat o lingurita praf copt 150 gr faina Mod de preparare Oul ...
-
Ingrediente: 500g de făină 1plic de drojdie 5 g de zahăr 5g de sare 300 de ml de apă călduță ceapa verde Pentru 6 lipii am folosit ...
-
Ingrediente: 5 mere,150 g faina,120 g zahar,100 ml lapte,4 oua,coaja rasa de la o lamiie ,praf de copt,un pic de sare,scortisoara,fulgi de u...
-
Ingrediente: zahar, nuca, esenta rom sau vanilie Topim zaharul, adaugam esenta, iar dupa spargem nucile si le batem putin cu facaletul p...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu