Mod preparare: batem galbenusurile cu margarina si cu un praf de sare, batem si albusurile separat, amestecam praful de copt cu faina o punem peste galbenus, adaugam si apa,esenta, dulceata si nuca tocata sau taiata marunt.
Intr-o craticioara punem 1 lingura de margarina 1 lingura de cacao si 5 de zahar si lasam sa se topeasca amestecand incontinuu sa nu se lipeasca din acest amestec oprim pentru cand scoatem prajitura.
Albusurile le incorporam cu restu aluatului amestecand de jos in sus, turnam o parte din glazura si amestecam, dupa luam o tava punem hartie de copt si turnam compozitia, cuptorul trebuie sa fie incalzit inainte, tinem la cuptor 30,35min. incercam cu o scobitoare.
Dupa ce o scoatem din cuptor o lasam sa se raceasca si o taiem deasupra turnam cu o lingura glazura.
Reteta este luata de pe culinar.ro dar cu mici modificari a iesit la fel de gustoasa ca in poze..
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu