18 nov. 2010

Cartofi frantuzesti


Ingrediente:
  • cartofi
  • sunculita
  • lapte
  • faina
  • cascaval
  • oua
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Mod de preparare
Pentru prima data fac aceasta reteta si am fost multumita...

Pentru inceput punem cartofii la fiert in apa cu sare si ouale. Ungem o tava cu unt,margarina sau ulei, dupa ce cartofii au fiert ii taiem felii asezam un strat de cartofi, un strat de sunculita sau kaizer si unul de oua, radem cascaval dupa urmeaza alt strat de cartofi si restul...

Condimentam punem si rozmarin ca merge cu cartofi. Facem un sos din jumatate pahar de lapte si 2 linguri de faina punem pe foc pana se ingroasa si dupa il turnam peste cartofi si radem cascaval. Dam la cuptor pana formeaza o custra aurie...

Servim cu salata sau ce doriti. 




Niciun comentariu:

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics