Se pune fasolea in apa si se tine cateva ore, dupa ce a stat se scoate si se pune la fiert,mba apa de vreo trei ori dupa ce a dat in clocot,se adauga un cartof taiat in doua la ultina apa. Se toaca prazul,se rade morcovul, si se pune la calit.Cand fasolea a fiert se scoate si se adauga peste zarzavat cu o cana de apa, se condimenteaza,se pune dafin, cimbru,2 linguri de bulion se mai lasa 5 minute si se pune si marar
27 ian. 2011
Fasole cu praz
Ingrediente: 300gr fasole boabe, 3 carnaciori,sare,piper,dafin,cimbru,1fir de praz,morcov,bulion,
Se pune fasolea in apa si se tine cateva ore, dupa ce a stat se scoate si se pune la fiert,mba apa de vreo trei ori dupa ce a dat in clocot,se adauga un cartof taiat in doua la ultina apa. Se toaca prazul,se rade morcovul, si se pune la calit.Cand fasolea a fiert se scoate si se adauga peste zarzavat cu o cana de apa, se condimenteaza,se pune dafin, cimbru,2 linguri de bulion se mai lasa 5 minute si se pune si marar
Se pune fasolea in apa si se tine cateva ore, dupa ce a stat se scoate si se pune la fiert,mba apa de vreo trei ori dupa ce a dat in clocot,se adauga un cartof taiat in doua la ultina apa. Se toaca prazul,se rade morcovul, si se pune la calit.Cand fasolea a fiert se scoate si se adauga peste zarzavat cu o cana de apa, se condimenteaza,se pune dafin, cimbru,2 linguri de bulion se mai lasa 5 minute si se pune si marar
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Carne porc Carne vita Slanina Usturoi Condim delikt boia Cimbru Sare Piper Apa minerala Mate "Gatesc cu noile condimente ...
-
2020 va doresc un an cu bucurii, cu sanatate, sa ne pese mai mult de cel de langa noi, sa fim mai buni unii cu altii si sa RADEM mai mult...
-
Ingrediente : 250gr faina, 250gr zahar, 1ou, 50gr margarina, 100minerala, 1 pliculet de praf de copt, ciocolata menaj,nuca de cocos,nuci,coa...
-
De 2luni si ceva..se vorbeste despre acest virus sau o arma biologica mai bine zis..prima data face ravagii in China, apoi frumoasa Itali...
-
http://www.gustos.ro/festivalul-blogurilor-gustoase/blogger/gabriela-doicaru.html Necastigator poate data viitoare :))
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Un comentariu:
Yammy, foarte buna fasolea si mai ales cu praz trebuie sa fie delicioasa
Trimiteți un comentariu