Se pune oul si se bate cu zaharul pana se dizolva, se pune peste margarina,1 praf de sare, praful de copt se amesteca cu faina inainte si se toarna in ploaie pana se formeaza un aluat, la sfarsit adaugam si apa minerala sau lapte daca doriti,putina coaja de portocala. Turnati compozitia intr-o tava si da-ti la cuptor cca.25/30min. la foc mediu. Intre timp puneti ciocolata intr-un bol cu o lingura de margarina si bagati la microunde,daca nu topiti-o pe foc. Spargem nucile si le faramitam amestecam cu nuca de cocos, dupa ce scoatem prajitura o lasam sa se raceasca si o taiem patratele potrivite, dam prin glazura de cioco si apoi prin cocos cu nuca.
27 ian. 2011
Tavalita
Ingrediente: 250gr faina, 250gr zahar, 1ou, 50gr margarina, 100minerala, 1 pliculet de praf de copt, ciocolata menaj,nuca de cocos,nuci,coaja portocala
Se pune oul si se bate cu zaharul pana se dizolva, se pune peste margarina,1 praf de sare, praful de copt se amesteca cu faina inainte si se toarna in ploaie pana se formeaza un aluat, la sfarsit adaugam si apa minerala sau lapte daca doriti,putina coaja de portocala. Turnati compozitia intr-o tava si da-ti la cuptor cca.25/30min. la foc mediu. Intre timp puneti ciocolata intr-un bol cu o lingura de margarina si bagati la microunde,daca nu topiti-o pe foc. Spargem nucile si le faramitam amestecam cu nuca de cocos, dupa ce scoatem prajitura o lasam sa se raceasca si o taiem patratele potrivite, dam prin glazura de cioco si apoi prin cocos cu nuca.
Se pune oul si se bate cu zaharul pana se dizolva, se pune peste margarina,1 praf de sare, praful de copt se amesteca cu faina inainte si se toarna in ploaie pana se formeaza un aluat, la sfarsit adaugam si apa minerala sau lapte daca doriti,putina coaja de portocala. Turnati compozitia intr-o tava si da-ti la cuptor cca.25/30min. la foc mediu. Intre timp puneti ciocolata intr-un bol cu o lingura de margarina si bagati la microunde,daca nu topiti-o pe foc. Spargem nucile si le faramitam amestecam cu nuca de cocos, dupa ce scoatem prajitura o lasam sa se raceasca si o taiem patratele potrivite, dam prin glazura de cioco si apoi prin cocos cu nuca.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Vrancea este județ în regiunile istorice Moldova (la nord de râul Milcov ) și Muntenia (la sud de râul Milcov) din Români...
-
Luam 2 felii peste le spalam le stergem cu un servetel, le condimentam. Apoi batem oul adaugam putina sare si piper, dam pestele prin faina ...
-
Pentru inceput am clocotit apa,am pus un praf de sare, conopida am spalat-o si am rupt-o in buchetele am aruncat-o in apa clocotita pentru c...
-
Batem cele 3 oua le condimentam. Cabanosul il taiem felii mici si il calim, rosia o taiem cuburi si o adaugam in ou alaturi de masline. Pune...
-
Nu imi plac lucrurile complicate, caut retete cat mai usor de preparat dar si gustoase in acelasi timp. Ingrediente: 2 kg caise,1 kg zaha...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Un comentariu:
Buna, buna... imi aduc aminte ca mincam acasa la mama, asta cind eram pustoaica...
Trimiteți un comentariu