21 mar. 2018

Spanac cu oua

* 1punga spanac congelat sau daca aveti proaspat e ok si acesta
* 1 cub unt
* 1lingura faina
* sare
* 2 c. usturoi

Pentru spanac cu usturoi si ochiuri spanacul se alege, se spala foarte bine in mai multe ape si se pune la fiert intr-un litru de apa cu putina sare. 
Se lasa la fiert cam 10 minute, la foc mic, se strecoara si se toaca marunt.
Intr-o craticioara se pune putin ulei cu cei 6 catei de usturoi taiati marunt si se prejesc. 
Se adauga apoi faina pana se prajeste si ea putin. Se adauga spanacul tocat, apoi zeama de la fiert, pana obtineti consistenta dorita si dregeti gustul cu sare si piper. Se fierb toate 15 minute
Prajiti ouale ochiuri, cu putina sare dupa se adauga peste spanac.   Pofta buna.🦄🥂🐞
Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics