13 feb. 2017

Cheesecake la pahar

*250g branza vaci, 200frisca lichida, 1esenta vanilie, 150g biscuiti petitbure, 2plicuri zahar vanilat, 250gfructe padure, 8linguri zahar, 100g unt.

# Biscuitii trebuiesc zdrobiti,sa ajunga ca si pesmetul, topiti untul si amestecam cu biscuitii, sa aiba consistenta umeda. Asezam in pahare sau boluri, ce aveti, aplatizam cu fundul unui pahar si dam la frigider.
# Punem branza (am avut de la lidl Pilos) intr-un bol, alaturi de esenta de vanilie, zaharul vanilat si 1lingura zahar, amestecam pana zimtim ca sa topit zaharul.
# Frisca lichida o amestecam cu mixerul, pana s-a intarit, dupa o turnam peste branza, si amestecam usor pana se incorporeaza.
# Fructele, eu am avut congelate, zmeura si afine, le punem intr-o craticioara alaturi de zaharul ramas, le lasam 10min la foc potrivit, amestecand periidic, la sfarsit punem plicul de gelatina dizilvat in putina apa, mai lasam 1min si amestecam, lasam deoparte sa se racoreasca.
# Scoatem paharele de la frigider, punem cu o lingura un strat de fructe+ crema+ fructe. Dam paharele din nou la frigider pt cateva ore.
Simplu si rapid, facut pentru prima data.





Niciun comentariu:

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics