27 nov. 2016

Tort de post

Blat: 1ph zahar (250ml), 1ph ulei fl soarelui, 1ph apa minerala, 1plic praf copt, 1esenta rom, 2linguri pudra roscoave,(karob) 
3ph faina, (aluatul să iasă ca smântâna mai grosut)1varf cuțit amoniac
Crema: 1/2 pachet margarina unirea, 1ph zahar, 2linguri coaja portocala, 100ml apa, 3linguri faina
1ceasca zmeura, 1plic gelatina, 3linguri zahar, 
Blatul:. amestecati cu un tel zaharul, uleiul si apa minerala, până se dizolva zaharul.
Turnati faina, pudra de roscoave, praful de copt si amoniacul peste amestecul lichid, puneti si esenta de vanilie, amestecati bine sa nu fie cocoloase. 
Tăiați o hartie de copt, turnati aluatul in tava si puneti la cuptor, aproximativ 40 de min la temperatura medie. Faceti testul scobitorii dupa acest timp si daca mai trebuie il lasati inca putin.
După ce este gata lasati pandispanul sa se raceasca complet. 

Crema: margarina o topim, împreună cu zahărul apa faina, amestecati cu un tel, să nu rămână cocoloase, până se leagă, o lăsăm să se răcească.

Topingul, luăm zmeura cu zahărul, praful de gelatina si urmăm pașii după plic, amestecam pana se leagă.

Niciun comentariu:

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics