Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
21 iun. 2011
Musaca
Ingrediente: cartofi,carne tocata,bulion,ceapa,frunze de telina,sare,piper,boia iute,patrunjel,usturoi verde, parmezan
Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Carne porc Carne vita Slanina Usturoi Condim delikt boia Cimbru Sare Piper Apa minerala Mate "Gatesc cu noile condimente ...
-
2020 va doresc un an cu bucurii, cu sanatate, sa ne pese mai mult de cel de langa noi, sa fim mai buni unii cu altii si sa RADEM mai mult...
-
Ingrediente : 250gr faina, 250gr zahar, 1ou, 50gr margarina, 100minerala, 1 pliculet de praf de copt, ciocolata menaj,nuca de cocos,nuci,coa...
-
De 2luni si ceva..se vorbeste despre acest virus sau o arma biologica mai bine zis..prima data face ravagii in China, apoi frumoasa Itali...
-
http://www.gustos.ro/festivalul-blogurilor-gustoase/blogger/gabriela-doicaru.html Necastigator poate data viitoare :))
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
2 comentarii:
Ella è una specie di moussaka ma con i carciofi vero? Molto interessante la ricetta, complimenti!
grazie,da noi si fa con patatte e con carne macinata,o con le verdure,melanzzane,pomodoro,patate..e per prima volta cuando facio..
Trimiteți un comentariu