Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
21 iun. 2011
Musaca
Ingrediente: cartofi,carne tocata,bulion,ceapa,frunze de telina,sare,piper,boia iute,patrunjel,usturoi verde, parmezan
Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
Mod preparare: se fierb cartofii cu putina sare, carnea tocata in amestec daca doriti, se caleste cu ceapa usturoiul,frunzele de telina,boia,sare,piper,patrunjelul si se lasa la inabusit cam 15 minute iar la sfarsit se adauga si bulionul. Cartofii ii pasam cu o lingura de unt, ungem o tava adaugam un strat de cartofi unul de carne,iar ultimul sa fie de cartofi, pe deasupra radem cascaval si bagam la cuptor pana prinde o crusta aurie.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Un vot pls mersik.. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151281030574489&set=a.10151281030374489.490483.205122459488&type=1&am...
-
http://prafdesare.blogspot.ro/2012/09/biscuiti-cu-cioco.html http://prafdesare.blogspot.ro/2011/09/ciupercute-gratinate.html http://pr...
-
Ingrediente: cartofi carne de pasare condimente rozmarin ulei de masline ceapa verde usturoi miere Mod de preparare Sa incepem cu i...
-
Ingrediente: gogosari,castraveti,conopida,morcov, otet,zahar,plic dr oetker picant. Se spala borcanele si se sterg de apa, asemenea si legu...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
2 comentarii:
Ella è una specie di moussaka ma con i carciofi vero? Molto interessante la ricetta, complimenti!
grazie,da noi si fa con patatte e con carne macinata,o con le verdure,melanzzane,pomodoro,patate..e per prima volta cuando facio..
Trimiteți un comentariu