16 nov. 2010

Tocanita de pui


Ingrediente:

  • 6-8 bucati ciocanele de pui
  • 1 bucata ceapa
  • 2 bucati morcovi
  • 1 pahar vin                                                                    
  • 1 lingurita delikat  
  • 2 linguri verdeata
  • 1 conserva rosii cubulete
  • 1 lingurita cimbru
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 3 bucati ciuperci champignon
  • 100 mililitri ulei
  • Timp de preparare: Peste 30 minute
  • Complexitate: Usor
  • Numar de portii: 6                                                     
Mod de preparare
Curatam copanelele de pielita (deoarece creste colesterolul), le spalam, le uscam cu un servetel. Tocam ceapa o calim pana devine aurie, adaugam ciupercile taiate felii, copanelele, morcovul, le lasam sa se caleasca putin, adaugam rosiile paharul cu vin si punem capacul.

Lasam totul la foc mediu, adaugam o lingurita de delikat, piper, putin cimbru (dupa preferinta) si la sfarsit decoram cu verdeata.
Pofta buna... :-)



Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics