30 nov. 2010
Sarmale de post
Ingrediente:
1/2 ciuperci o cana de orez,3 cepe mari, 1 morcov,100 ml ulei,2 linguri pasta de rosii,150ml suc de rosii,sare, piper, marar,o foaie de dafin,varza acra
Preparare: Se toaca cepele si morcovul si se calesc in ulei. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa.Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul spalat se pune peste ciuperci. Se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa.Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.
Se lasa sa se raceasca dupa care se infasoara sarmalele. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, leustean ca sa le de-a gust 1 lingura pasta rosii si sarmalele bine infasurate.Peste ele se pune apa si o crenguta de cimbru.
Se fierb la foc mic cca 1 1/2 ora...au iesit delicioase pt prima oara am facut..
1/2 ciuperci o cana de orez,3 cepe mari, 1 morcov,100 ml ulei,2 linguri pasta de rosii,150ml suc de rosii,sare, piper, marar,o foaie de dafin,varza acra
Preparare: Se toaca cepele si morcovul si se calesc in ulei. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa.Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul spalat se pune peste ciuperci. Se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa.Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.
Se lasa sa se raceasca dupa care se infasoara sarmalele. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, leustean ca sa le de-a gust 1 lingura pasta rosii si sarmalele bine infasurate.Peste ele se pune apa si o crenguta de cimbru.
Se fierb la foc mic cca 1 1/2 ora...au iesit delicioase pt prima oara am facut..
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Cerealele se introduc in alimentatie dupa 6luni deoarece contin gluten. Cerealele glutenice sunt grâul, ovăzul, orzul, secara, q uinoa,m...
-
Avocado este atat de hranitor, incat oamenii ar putea supravietui doar cu el. Contine 8% din doza zilnica recomandata, de acid folic, 4% di...
-
6cartofi medii, 5felii sunca presata(sau ce aveti), sare, piper,cimbru,boia, ulei, 1ou,150ml lapte, 2morcovi, 150g cascaval. Curatam carto...
-
Am inceput de ceva timp sa folosesc aceste fructe rosii, deshidratate, mai ales in prepararea diferitelor prajituri biscuiti si chiar is gu...
-
Gnocchi : 1 ou,faina, cartofi, 2 linguri parmezan, sare, piper Spălați bine cartofii. Puneți-i într-o oală cu apă rece și acoperiți oala ...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Un comentariu:
Bun venit in blogosfera, cat mai multe retete interesante si la cat mai multi vizitatori pe viitor iti doresc !
Trimiteți un comentariu