16 nov. 2010

Lasagna


Ingrediente:
  • 1 pachet foi de lasagna
  • 1 kilogram carne tocata
  • dupa gust sare
  • 2 bucati ceapa
  • 2 bucati morcovi
  • 150 grame parmezan
  • 1 kilogram lapte
  • 4 linguri faina
  • 100 grame unt
  • 1 pahar vin rosu
  • dupa gust piper
  • 1 conserva rosii cubulete
  • Timp de preparare: Peste 30 minute
  • Complexitate: Mediu
  • Numar de portii: 6
Mod de preparare
Carnea se inabusa cu ceapa si morcovii razuiti. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga sucul de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic 45 de minute.
Pentru sos, se topeste untul, se adauga laptele si se toarna faina in ploaie amestecand pana se formeaza un sos mai gros, se fierbe dar nu sa dea in clocot deoarece se formeaza acele cocoloase.
Asezam foaia de lasagna in tava varsam sosul, ragu si parmezan, asa facem trei straturi. Incalzim cuptorul la 180 grade si dam tava pentru 20 min. Alaturi de un vin rosu s-o devoram...
Pofta buna... :-)


Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics