10 dec. 2013

Foi cu crema

1cana apa minerala,100ml ulei,1cana zahar,1lingurita amoniac,esente,praf de sare,faina cat cuprinde,3cuburi margUnirea,crema ,1cana zahar,nuca,2linguri cacao,2 cuburi margarina,2lg faina,1cana apa, esenta

Foile: amestecam ingredientele se face un aluat, care sa se poata intinde pe fundul tavii de aragaz. Se incinge cuptorul si se baga pe rind cite o foaie pe fundul (dosul) tavii, unde am pus o hartie pergament sau presarati faina, se lasa circa10- 15 min. asa se procedeaza cu toate cele 3 foi. Cand sunt gata toate, se lasa la racit acoperite cu un prosop si se face crema.

Punem cana de apa in oala, zaharul, cacao, esentele, margarina, si faina,focul il lasam la mic, amestecam pana se leaga toate ingred. nuca o punem la sfarsit amestecam si lasam sa se raceasca.

Intindem crema pe foi, dupa ca sa devina fragede, trebuie sa stea acoperite cu o folie sau bagate intr-o punga si deasupra un prosop, dupa o zi merg taiate.



Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics