Ingrediente:
1/2 pahar zahar,1/2 pahar ulei, 6 oua, un varf cutit scortisoara,o esenta rom,coaja rasa de lamaie si portocala, un plic praf de copt, 2 pahare cu varf faina, 2 linguri cacao, nuca
Mai intai se mixeaza bine ouale intregi cu zaharul, pana ce se transforma intr-o crema, se adauga uleiul si esentele. Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt sau o lingurita bicarbonat de sodiu.
Se adauga treptat cate putina faina. Se amesteca pana la omogenizare folosind o lingura de lemn. Se toarna 1/4 compozitie intr-un bol, se amesteca cu cacao.
Se tapeteaza 2 forme de chec cu hartie de copt sau ulei si faina, se toarna cele doua compozitii si se dau la copt pana ce creste frumos si trece testul scobitorii.
Nuca o taiem marunt si o caramelizam in zahar, o punem deasupra dupa ce l-am scos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu