16 oct. 2012

Prajitura jumatate:)

Ingrediente: 3 oua, 1/2 cana zahar, esente,cacao, amidon si bicarbonat de sodiu, faina, 3linguri apa,cirese

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurille se freaca cu uleiul.

Separat, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul treptat pana ce se formeaza o bezea.
Dupa ce s-au incorporat si galbenusurile in bezea, se adauga faina treptat si se amesteca circular cu o lingura de lemn.

Trebuie avut grija ca amidonul si bicarbonatul sa le amestecam cu faina. Se adauga zaharul vanilat,esentele,apa si  se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, sau intr-o forma de silicon, punem si ciresele care au fost tavalite prin faina.

Se da la cuptorul incalzit pentru cca 25 de minute.

Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics