Formam perisoarele, din carnea tocata amestecata cu orez, condimente, patrunjel, 1 ou, ceapa, le dam prin faina si le punem deoparte. Punem apa la fiert, adaugam ceapa, zarzavatul, lasam sa dea in clocot si adaugam si perisoarele si cartofii, lasam sa fiarba, condimentam punem si o lingura de pasta de tomate. Dupa ce a fiert spre sfarsit adaugam borsul,leusteanul si patrunjel.
8 feb. 2011
Ciorba de perisoare
Ingrediente: carne tocata in amestec, verdeata, sare, piper, orez, faina, zarzavat, cartofi, bors, 1 ou, ceapa, apa,pasta de tomate,leustean
Formam perisoarele, din carnea tocata amestecata cu orez, condimente, patrunjel, 1 ou, ceapa, le dam prin faina si le punem deoparte. Punem apa la fiert, adaugam ceapa, zarzavatul, lasam sa dea in clocot si adaugam si perisoarele si cartofii, lasam sa fiarba, condimentam punem si o lingura de pasta de tomate. Dupa ce a fiert spre sfarsit adaugam borsul,leusteanul si patrunjel.
Formam perisoarele, din carnea tocata amestecata cu orez, condimente, patrunjel, 1 ou, ceapa, le dam prin faina si le punem deoparte. Punem apa la fiert, adaugam ceapa, zarzavatul, lasam sa dea in clocot si adaugam si perisoarele si cartofii, lasam sa fiarba, condimentam punem si o lingura de pasta de tomate. Dupa ce a fiert spre sfarsit adaugam borsul,leusteanul si patrunjel.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!! #2021#prafdesare#totulvafibin...
-
Gnocchi : 1 ou,faina, cartofi, 2 linguri parmezan, sare, piper Spălați bine cartofii. Puneți-i într-o oală cu apă rece și acoperiți oala ...
-
100 gr faina,2 oua, 50 gr masline negre feliate, 4felii sunca, 3felii casacaval/ telemea, 1/2 ardei gras rosu, 2ciuperci, 2 linguri ulei, p...
-
* 1punga spanac congelat sau daca aveti proaspat e ok si acesta * 1 cub unt * 1lingura faina * sare * 2 c. usturoi Pentru spanac cu ...
-
Ingrediente: branza de vaci, stafide,oua, zahar,esente,foi placinta,unt ,coaja lamaie Branzica o punem intr-un bol alaturi de un ou, st...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu