Formam perisoarele, din carnea tocata amestecata cu orez, condimente, patrunjel, 1 ou, ceapa, le dam prin faina si le punem deoparte. Punem apa la fiert, adaugam ceapa, zarzavatul, lasam sa dea in clocot si adaugam si perisoarele si cartofii, lasam sa fiarba, condimentam punem si o lingura de pasta de tomate. Dupa ce a fiert spre sfarsit adaugam borsul,leusteanul si patrunjel.
8 feb. 2011
Ciorba de perisoare
Ingrediente: carne tocata in amestec, verdeata, sare, piper, orez, faina, zarzavat, cartofi, bors, 1 ou, ceapa, apa,pasta de tomate,leustean
Formam perisoarele, din carnea tocata amestecata cu orez, condimente, patrunjel, 1 ou, ceapa, le dam prin faina si le punem deoparte. Punem apa la fiert, adaugam ceapa, zarzavatul, lasam sa dea in clocot si adaugam si perisoarele si cartofii, lasam sa fiarba, condimentam punem si o lingura de pasta de tomate. Dupa ce a fiert spre sfarsit adaugam borsul,leusteanul si patrunjel.
Formam perisoarele, din carnea tocata amestecata cu orez, condimente, patrunjel, 1 ou, ceapa, le dam prin faina si le punem deoparte. Punem apa la fiert, adaugam ceapa, zarzavatul, lasam sa dea in clocot si adaugam si perisoarele si cartofii, lasam sa fiarba, condimentam punem si o lingura de pasta de tomate. Dupa ce a fiert spre sfarsit adaugam borsul,leusteanul si patrunjel.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Vrancea este județ în regiunile istorice Moldova (la nord de râul Milcov ) și Muntenia (la sud de râul Milcov) din Români...
-
Luam 2 felii peste le spalam le stergem cu un servetel, le condimentam. Apoi batem oul adaugam putina sare si piper, dam pestele prin faina ...
-
Pentru inceput am clocotit apa,am pus un praf de sare, conopida am spalat-o si am rupt-o in buchetele am aruncat-o in apa clocotita pentru c...
-
Batem cele 3 oua le condimentam. Cabanosul il taiem felii mici si il calim, rosia o taiem cuburi si o adaugam in ou alaturi de masline. Pune...
-
Nu imi plac lucrurile complicate, caut retete cat mai usor de preparat dar si gustoase in acelasi timp. Ingrediente: 2 kg caise,1 kg zaha...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu