30 nov. 2010

Tarta cu carne

  • 600gr carne in amestec,150 gr bacon sau kaizer,3 cepe,1paharel cu tuica daca aveti ii da gust mai bun,marar verde,cimbru,sare,piper.   
Pentru aluat:  500 g faina,5 lg margarina,3lg smantana,1 ou, 1lg otet, sare

Amesteca margarina cu oul. Adauga samantana,otetul,sarea si faina. Framanta toatea ingredientele pana obtii un aluat omogen si neted. Lasal la rece o ora. Separat taie ceapa apoi pune-o la calit, adauga carnea si baconu taiat cubulete, stinge cu tuiculita,dupa care toarna putina apa. Presara un praf de sare,piper si cimbru. La final pune marar pentru aroma. Intinde aluatul, aseazal intr-o tava unsa sau pui hartie de copt, pune umplutura si il poti acoperi cu alta foaie de aluat sau cum am facut eu am facut o forma de tarta deasupra.
Coace la cuptor la foc moderat 30-40 min.
  POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics