16 nov. 2010

SHAORMA..

Pieptul de pui il taiem feli subtiri sau cum doriti adaugam condiment de pui lasam 10 min, taiem varza subtire o punem intr-un castron si adaugam marar, putina zeama lamaie si sare si o amestecam, castravetii ii taiem feliute, prajim cartofii si ii scoatem dupa pe un servetel care sa absoarba uleiul adaugam peste ei condiment pentru cartofi. Punem pieptul de pui intr-o tigae gratar la fript. Pe lipie adaugam maioneza, pieptul de pui, carofii, varza, castravetii si ketchup. La sfarsit nu am putut sa o mai rotesc  deoarece era prea plina si se rupea lipia, dar si asa a fost devorata de sot dupa cateva ore ma intrebat" dar nu mai avem" am sa fac reteta aceasta 1 dat p luna chiar daca as vrea sa mananc in fiecare zi se pune burtik.....
       (  reteta a fost preluata de la TEO, intradevar un blog delicios)       
                   POFTA BUNA....



Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics