20 nov. 2010

Ragu de ciuperci


Ingrediente:
  • ciuperci
  • rosii din conserva
  • morcov
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ceapa
  • usturoi praf
Mod de preparare
Spalam ciupercile, le taiem cuburi micute, si le calim in ulei de masline impreuna cu ceapa taiata si ea la randul ei cuburi mici.

Dupa ce sau calit putin adaugam morcovul taiat cuburi mici sau ras, rosiile taiate din conserva, sare, piper, putin usturoi praf.

Intr-un pahar punem o lingura de faina si 2 de suc de rosii amestecam si turnam peste ciuperci si acoperim cu un capac pana se leaga totul.

La sfarsit presaram patrunjel peste sos, il folosim la paste sau daca doriti se poate manca si alaturi de mamaliga. Eu am adaugat si niste crendwusti si pe deasupra patrunjel. 


Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics