20 nov. 2010

Prajitura pufoasa

Ingrediente:
  • 2 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de sare
  • 1/2cana ulei
  • 1 cana lapte (sau sifon, sau apa minerala)
  • 2 cani pline cu varf cu faina
  • 1 praf de copt nestins
  • coaja de lamaie
  • esenta rom
  • un plic zahar vanilat
  • fructe fara samburi
Mod de preparare
Amesteci zaharul cu cele 2 oua,adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina amestecata cu praful de copt, pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop esenta rom.
Iti iese o coca pe care o torni in tava unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele, scurse si trecute prin faina.
Dai tava la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce sa racit o pudrezi cu zahar pudra. 




Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics