16 nov. 2010

Crap cu legume la cuptor

Ingrediente:
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 bucata ceapa
  • 1 bucata crap
  • 2 bucati rosii
  • 2 lingurite patrunjel verde
  • dupa gust usturoi
  • 1/2 bucata lamaie
  • 1/2 pahar vin alb
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • Timp de preparare: Peste 30 minute
  • Complexitate: Usor
  • Numar de portii: 3
Mod de preparare
Curatam pestele, eu l-am taiat bucati, am uns o tava cu ulei, condimentam pestele, asezam in tava rondele de ceapa, felii de rosii, punem bucatile de peste, ornam cu felii de rosii, ceapa, usturoi, patrunjel si felii de lamaie, la sfarsit stropim pestele cu vin.
Bagam tava la cuptor, la 125 grade C pentru 1h. Servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Pofta buna..:-)
Trimiteți un comentariu

Postări populare


Check PageRank

prafdesare.blogspot.ro Web analytics