- 1cana orez
- 1ceapa
- 1morcov
- 1/2ardei rosu
- 50g ciuperci conserva
- Delikt
- Curry
- Ulei
8 apr. 2017
Pilaf cu legume
Spalam orezul, legumele dupa ce au fost taiate marunt se pun intr-o cratita si se calesc in putin ulei, dupa adaugam si orezul si il amestecam si pe el pentru cateva secunde.
Acoperim orezul si legumele cu apa calduta, asezonam cu putin delikt si curry, punem capacul, lasam la foc mic,stam atenti sa nu se lipeasca.
Verificam daca bobul de orez este fiert daca nu mai adaugam putina apa calduta, acesta cand se raceste se intareste, asa ca putem sa il lasam mai moale, in timpul prepararii.😍😚
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Gnocchi : 1 ou,faina, cartofi, 2 linguri parmezan, sare, piper Spălați bine cartofii. Puneți-i într-o oală cu apă rece și acoperiți oala ...
-
Ingrediente: paste, 100ml lapte, 150g gorgonzola, 100g brie, 150 ementailer, 100g camembert, sare piper, nucsoara, parmezan Punem apa la ...
-
2kg capsuni, 5plicuri zahar vanilat Am spalat capsunile si am indepartat coditele. Puteti lasa capsunile intregi sau daca sunt prea mari ...
-
Ingrediente: 3 oua sare mozzarela sfilaci de cal marar Mod de preparare Batem cele 3 oua, adaugam sare, marar si punem totul in tiga...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu