30 dec. 2014
Carnati 2014 :)
Se toaca carnea sau se cumpara deja tocata. Se pune intr-un castron mare, se adauga usturoiul pisat si se amesteca bine. Se pune peste carne toate condimentele si se amesteca bine cu mana. Se gusta din cand in cand din carne, pentru a nu se sara foarte tare. Daca se doreste sa iasa mai condimentati se adauga si o lingura de boia iute.Formam o chifteluta si o prajim,sa vedem daca ii mai trebuie ceva compozitiei. Se lasa sa se intrepatrunda aromele de seara pana dimineata.
A doua zi, se spala matele, si se umple. Carnatii formati se lasa la uscat pe balcon, sau se pun la afumat,pana capata o culoare rosiatica.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
- fructe proaspete sau congelate, 1 cup(lingura) unt, 2cup zahar Se caramelizeaza zaharul, se adauga untul si se amesteca bine. Se pun ...
-
Ingrediente 125 g unt 125 g zahar pudra 125 g faina 3 oua Mod de preparare Se pune untul la topit la foc mic dar nu se da in cloco...
-
500g faina alba, 200/250ml apa călduță, 4linguri ulei, seminte mix ,8g sare, 7g drojdie uscata, 10g zahar. # cernem faina intr-un vas, pr...
-
250g fasole, 1ceapa medie, 2 catei usturoi, sare piper cimbru, 1 lingura mustar, ulei 1 lingura bulion, morcov pastarnac Punem fasolea sa...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu