Mod de preparare: se taie carnea cubulete, o punem intr-o oala cu ulei incins, o calim 5 min.,adaugam ceapa taiata pestisori, o lasam sa se inmoaie putin, adaugam cartofii taiati cuburi,usturoiul strivit cimbru, putina vegeta si 1 cana cu apa punem capacul si lasam la inabusit 10 min. Dupa adaugam bulionul,boia iute, inca putina apa mai lasam la foc mediu inca 20/25min. La sfarsit potrivim de sare piper si presaram patrunjel.
6 apr. 2011
Tocanita cu carne de porc
Ingrediente: 600g carne de porc, cartofi,sare,piper,cimbru,vegeta,usturoi,1 ceapa,patrunjel,bulion,boia iute
Mod de preparare: se taie carnea cubulete, o punem intr-o oala cu ulei incins, o calim 5 min.,adaugam ceapa taiata pestisori, o lasam sa se inmoaie putin, adaugam cartofii taiati cuburi,usturoiul strivit cimbru, putina vegeta si 1 cana cu apa punem capacul si lasam la inabusit 10 min. Dupa adaugam bulionul,boia iute, inca putina apa mai lasam la foc mediu inca 20/25min. La sfarsit potrivim de sare piper si presaram patrunjel.
Mod de preparare: se taie carnea cubulete, o punem intr-o oala cu ulei incins, o calim 5 min.,adaugam ceapa taiata pestisori, o lasam sa se inmoaie putin, adaugam cartofii taiati cuburi,usturoiul strivit cimbru, putina vegeta si 1 cana cu apa punem capacul si lasam la inabusit 10 min. Dupa adaugam bulionul,boia iute, inca putina apa mai lasam la foc mediu inca 20/25min. La sfarsit potrivim de sare piper si presaram patrunjel.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!! #2021#prafdesare#totulvafibin...
-
Vrancea este județ în regiunile istorice Moldova (la nord de râul Milcov ) și Muntenia (la sud de râul Milcov) din Români...
-
Tagliatelle, ciuperci, sos de rosii/rosii in conserva,1catel de usturoi,sare,piper,parmesan, ulei masline, oregano, Se pune apa cu putina ...
-
Ingrediente: faina,drojdie,apa,coaja lamaie,apa,zahar,miere,esenta rom,nuca,zahar vanilat,un praf de sare Se pune faina intr-un castron,f...
-
* 1punga spanac congelat sau daca aveti proaspat e ok si acesta * 1 cub unt * 1lingura faina * sare * 2 c. usturoi Pentru spanac cu ...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu