Se spala carnea,se taie cuburi si se pune la fiert ,in prealabil se spumuieste. Turnam ulei intr-o cratita, tocam ceapa,morcovul,ardeiul si pastarnacul si cartofii, le punem in oala si le lasam sa se inabuse, dupa ce a fiert carnea o punem peste legume si adaugam o cana de zeama de la carne,le lasam sa fiarba impreuna putin, la sfarsit adaugam sucul de rosii,cimbru,dafin si condimentam dupa gust deasupra presaram verdeata.
8 feb. 2011
Tocanita de vita
Ingrediente: carne de vita, cartofi, ceapa, ardei, morcov, pastarnac, sare, piper, verdeata, suc de rosii, cimbru, dafin
Se spala carnea,se taie cuburi si se pune la fiert ,in prealabil se spumuieste. Turnam ulei intr-o cratita, tocam ceapa,morcovul,ardeiul si pastarnacul si cartofii, le punem in oala si le lasam sa se inabuse, dupa ce a fiert carnea o punem peste legume si adaugam o cana de zeama de la carne,le lasam sa fiarba impreuna putin, la sfarsit adaugam sucul de rosii,cimbru,dafin si condimentam dupa gust deasupra presaram verdeata.
Se spala carnea,se taie cuburi si se pune la fiert ,in prealabil se spumuieste. Turnam ulei intr-o cratita, tocam ceapa,morcovul,ardeiul si pastarnacul si cartofii, le punem in oala si le lasam sa se inabuse, dupa ce a fiert carnea o punem peste legume si adaugam o cana de zeama de la carne,le lasam sa fiarba impreuna putin, la sfarsit adaugam sucul de rosii,cimbru,dafin si condimentam dupa gust deasupra presaram verdeata.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!! #2021#prafdesare#totulvafibin...
-
Vrancea este județ în regiunile istorice Moldova (la nord de râul Milcov ) și Muntenia (la sud de râul Milcov) din Români...
-
Tagliatelle, ciuperci, sos de rosii/rosii in conserva,1catel de usturoi,sare,piper,parmesan, ulei masline, oregano, Se pune apa cu putina ...
-
Ingrediente: faina,drojdie,apa,coaja lamaie,apa,zahar,miere,esenta rom,nuca,zahar vanilat,un praf de sare Se pune faina intr-un castron,f...
-
* 1punga spanac congelat sau daca aveti proaspat e ok si acesta * 1 cub unt * 1lingura faina * sare * 2 c. usturoi Pentru spanac cu ...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu