16 dec. 2010
Fasole facaluita
Ingrediente: fasole boabe, 2 cepe mari, ulei floarea soarelui, 1 linguriţă paprică (boia), sare (după gust)
Se pune fasolea in apă, se fierbe bine a doua zi cu o linguriţă de sare (2-3 ore), se prăjeşte pană se-nmoaie ceapa tăiată „peştişori" in uleiul frecat cu boia, se scurge fasolea de apa in care a fiert, se pasează sau trece prin mixer pană devine piure. Se freacă bine piureul cu uleiul rămas de la prăjeală, se potriveşte de sare.
Se poate servi impreuna cu carnati.
.
Se pune fasolea in apă, se fierbe bine a doua zi cu o linguriţă de sare (2-3 ore), se prăjeşte pană se-nmoaie ceapa tăiată „peştişori" in uleiul frecat cu boia, se scurge fasolea de apa in care a fiert, se pasează sau trece prin mixer pană devine piure. Se freacă bine piureul cu uleiul rămas de la prăjeală, se potriveşte de sare.
Se poate servi impreuna cu carnati.
.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Postări populare
-
Punem pastele la fiert, dupa timpul estimat pe cutie le scurgem le trecem printr-un jet de apa si preparam sosul. Tocam o ceapa mica solzis...
//
t_rid = 'prafdesare-blogspot-ro';
(function(){ t_js_dw_time=new Date().getTime();
t_js_load_src=((document.location.protocol == 'http:')?'http://storage.':'https://secure.')+'trafic.ro/js/trafic.js?tk='+(Math.pow(10,16)*Math.random())+'&t_rid='+t_rid;
if (document.createElement && document.getElementsByTagName && document.insertBefore) {
t_as_js_en=true;var sn = document.createElement('script');sn.type = 'text/javascript';sn.async = true; sn.src = t_js_load_src;
var psn = document.getElementsByTagName('script')[0];psn.parentNode.insertBefore(sn, psn); } else {
document.write(unescape('%3Cscri' + 'pt type="text/javascript" '+'src="'+t_js_load_src+';"%3E%3C/sc' + 'ript%3E')); }})();
//]]>
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu