Ingrediente: carnita de pui,smantana,faina,apa sau supa de la carnita, delikt,ulei
Se taie carnita fasii dupa ce a fiert. Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se adauga faina. Dupa ce s-a ingalbenit putin se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba in continuare amestecand mereu sa nu se prinda. Dupa 5-10 minute se adauga carnea taiata si in bucati si smantana, se mai da intr-un clocot. Se acopera vasul si se da deoparte. Se presara patrunjel
Se taie carnita fasii dupa ce a fiert. Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se adauga faina. Dupa ce s-a ingalbenit putin se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba in continuare amestecand mereu sa nu se prinda. Dupa 5-10 minute se adauga carnea taiata si in bucati si smantana, se mai da intr-un clocot. Se acopera vasul si se da deoparte. Se presara patrunjel
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu