Ingrediente: apa,carne pui,verdeata,smantana,sare,piper,praf bors,ceapa,cartofi,ardei,morcov,radacina patrunjel,bulion
Se curata de coaja legumele si le taiem, spalam carnea o dam intr-un clocot, ceapa,morcovul,radacina de patrunjel le calim in putin ulei, adaugam carnea,punem apa si fierbem, dupa punem cartofii taiati cuburi, condimentam, punem 3 linguri bulion, borsul si lasam sa mai fiarba putin.
La sfarsit adaugam verdeata si dregem cu smantana sau punem direct in farfurie.
Se curata de coaja legumele si le taiem, spalam carnea o dam intr-un clocot, ceapa,morcovul,radacina de patrunjel le calim in putin ulei, adaugam carnea,punem apa si fierbem, dupa punem cartofii taiati cuburi, condimentam, punem 3 linguri bulion, borsul si lasam sa mai fiarba putin.
La sfarsit adaugam verdeata si dregem cu smantana sau punem direct in farfurie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu