Ingrediente: carne de vita, cartofi, ceapa, ardei, morcov, pastarnac, sare, piper, verdeata, suc de rosii, cimbru, dafin
Se spala carnea,se taie cuburi si se pune la fiert ,in prealabil se spumuieste. Turnam ulei intr-o cratita, tocam ceapa,morcovul,ardeiul si pastarnacul si cartofii, le punem in oala si le lasam sa se inabuse, dupa ce a fiert carnea o punem peste legume si adaugam o cana de zeama de la carne,le lasam sa fiarba impreuna putin, la sfarsit adaugam sucul de rosii,cimbru,dafin si condimentam dupa gust deasupra presaram verdeata.
Se spala carnea,se taie cuburi si se pune la fiert ,in prealabil se spumuieste. Turnam ulei intr-o cratita, tocam ceapa,morcovul,ardeiul si pastarnacul si cartofii, le punem in oala si le lasam sa se inabuse, dupa ce a fiert carnea o punem peste legume si adaugam o cana de zeama de la carne,le lasam sa fiarba impreuna putin, la sfarsit adaugam sucul de rosii,cimbru,dafin si condimentam dupa gust deasupra presaram verdeata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu