Ingrediente: 300gr fasole boabe, 3 carnaciori,sare,piper,dafin,cimbru,1fir de praz,morcov,bulion,
Se pune fasolea in apa si se tine cateva ore, dupa ce a stat se scoate si se pune la fiert,mba apa de vreo trei ori dupa ce a dat in clocot,se adauga un cartof taiat in doua la ultina apa. Se toaca prazul,se rade morcovul, si se pune la calit.Cand fasolea a fiert se scoate si se adauga peste zarzavat cu o cana de apa, se condimenteaza,se pune dafin, cimbru,2 linguri de bulion se mai lasa 5 minute si se pune si marar
Se pune fasolea in apa si se tine cateva ore, dupa ce a stat se scoate si se pune la fiert,mba apa de vreo trei ori dupa ce a dat in clocot,se adauga un cartof taiat in doua la ultina apa. Se toaca prazul,se rade morcovul, si se pune la calit.Cand fasolea a fiert se scoate si se adauga peste zarzavat cu o cana de apa, se condimenteaza,se pune dafin, cimbru,2 linguri de bulion se mai lasa 5 minute si se pune si marar
Yammy, foarte buna fasolea si mai ales cu praz trebuie sa fie delicioasa
RăspundețiȘtergere