Ingrediente:
- faina
- margarina Unirea
- 4 linguri apa rece
- 1/2 lingurita sare
- zahar cat se ia cu 3 degete
Mod de preparare
Era o zi de post si aveam pofta de niste saratele sa cumpar imi era lene sa merg si m-am apucat de facut stiam ca sunt rapide...
Am facut un aluat fraged care se poate folosi si la fursecuri, cornulete cu rahat... am inceput cu faina am adaugat margarina, 4 linguri apa rece, 1/2 lingurita sare, zahar cat se ia cu 3 degete si am framantat o coca omogena si elastica, care se poate intinde intr-o singura foaie mai grosuta, sau in doua foi mai subtiri, in functie de reteta aleasa.
Am facut un aluat fraged care se poate folosi si la fursecuri, cornulete cu rahat... am inceput cu faina am adaugat margarina, 4 linguri apa rece, 1/2 lingurita sare, zahar cat se ia cu 3 degete si am framantat o coca omogena si elastica, care se poate intinde intr-o singura foaie mai grosuta, sau in doua foi mai subtiri, in functie de reteta aleasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu